ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΕ.ΔΗ.Δ.

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΕ.ΔΗ.Δ.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΣΥΝΕΔΡΙΟ - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Στην Τρίπολη θα πραγματοποιηθεί το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας, Οικονομίας και Διοίκησης, στις 1 και 2 Νοεμβρίου 2016, υπό την αιγίδα του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Τις ίδιες μέρες θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των μελών των Αποφοίτων του Μεταπτυχιακού της Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (ΜΕ.ΔΗ.Δ.). Η ακριβής ημερομηνία, η ώρα και τα θέματα θα ανακοινωθούν στις αρχές Οκτωβρίου 2016.
Είμαστε σε επαφή με την Οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου και τα μέλη μας θα έχουν ειδικά προνόμια, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα από την Οργανωτική Επιτροπή και από το ΔΣ των Μεταπτυχιακών Δημόσιας Διοίκησης.
Καλούμε τα μέλη και τους αποφοίτους που δεν έχουν γραφτεί ακόμα στους ΜΕ.ΔΗ.Δ. να συμμετέχουν στις διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης και στις εργασίες του Συνεδρίου του Νοεμβρίου 2016 ολοκληρώνοντας την εγγραφή τους στους ΜΕ.ΔΗ.Δ. και να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική συνέλευση του Νοεμβρίου 2016. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο site μας http://mpm-uop.blogspot.gr/ και να μάθετε τους τρόπους πληρωμής και εγγραφής ή πληρωμής συνδρομής ή μπορείτε να απευθυνθείτε στον Πρόεδρο των ΜΕΔΗΔ Ιωάννη Χουζούρη και στην ταμία των ΜΕΔΗΔ Αικατερίνη Σιάμπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου